Δωρεάν Ημέρα Αξιολόγησης στα “Κέντρα Επικοινωνία”

Είμαστε χαρούμενοι να ανακοινώσουμε για άλλη μία χρονιά τη διοργάνωση της δωρεάν Ημέρας Αξιολόγησης στο κέντρο μας! Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης, προσφέρουμε μια μοναδική ευκαιρία για τα παιδιά σας να υποβληθούν σε διαφορετικές αξιολογήσεις που καλύπτουν το φάσμα της λογοθεραπείας, εργοθεραπείας, μαθησιακών δυσκολιών και ψυχολογικής υποστήριξης.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά σας μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση που θα βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες τους και να προτείνουμε την κατάλληλη θεραπεία και υποστήριξη. Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν από έμπειρους ειδικούς στους τομείς της λογοθεραπείας, εργοθεραπείας, μαθησιακών δυσκολιών και ψυχολογίας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με τους ειδικούς μας, να λάβουν ατομικές συμβουλές και να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους. Η δωρεάν Ημέρα Αξιολόγησης είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους γονείς να αποκτήσουν περισσότερη πληροφόρηση για τις ανάγκες των παιδιών τους και να προετοιμάσουν ένα προσαρμοσμένο σχέδιο δράσης.

Σας προσκαλούμε να εγγραφείτε για αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση που θα διεξαχθεί στο κέντρο μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε το ραντεβού σας. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την ανάπτυξη και την ευημερία των παιδιών σας και να συμβάλλουμε στην επίτευξη των στόχων τους.