Η ομάδα μας!

Η ομάδα μας είναι επιστήμονες με όνομα και επώνυμο, είναι θεραπευτές πάνω από όλα!

Για αυτό και μας αρέσει να είναι γνωστός στον γονέα που θα έρθει στο κέντρο μας ποιός είναι ο θεραπευτής του παιδιού του. Το κάθε παιδί το αναλαμβάνει συγκεκριμένος θεραπευτής μέχρι την ολοκλήρωση του θεραπευτικού προγράμματος. Χτίζουμε θεραπευτικές σχέσεις με το κάθε παιδί ή ενήλικα ξεχωριστά και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας μας! 

Σε μια εποχή που κάποιοι απλά δηλώνουν ότι είναι, χωρίς να είναι, και αναλαμβάνουν παιδιά με δυσκολίες χωρίς να γνωρίζουν τί είδους θεραπεία θα έπρεπε να εφαρμόσουν, εμείς από το 2011 απευθυνόμαστε σε γονείς και παιδιά με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα.

Συμβάλλουμε στην βελτίωση της καθημερινότητας των παιδιών και των οικογενειών σας με αγάπη και αλήθεια! 

 

Κατερίνα Αρ.Τσούμα,

Λογοθεραπεύτρια, Επιστημονικά υπεύθυνη κέντρων

Σύντομο βιογραφικό

Η Κατερίνα Αρ. Τσούμα αποφοίτησε απο το 1ο Ενιαίο Λύκειο Λαμίας το 2001. Σπούδασε στο ΑΤΕΙ Πατρών στο τμήμα Λογοθεραπείας απο το οποίο αποφοίτησε το 2006 με βαθμό Λιαν Καλώς 7,37. Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας παιδιών και ενηλίκων, παράρτημα Λαμίας. Εργάστηκε απο το 2006 εως και το 2011 ως εξωτερική συνεργάτης σε διάφορα ιδιωτικά θεραπευτικά πλαίσια στη Λαμία, Θήβα, Αταλάντη, Άμφισσα καθώς και σε δημόσια σχολεία ως ωρομίσθια λογοθεραπεύτρια. Έχει πραγματοποιήσει εθελοντική εργασία στο Ειδικό Δημοτικό Λαμίας καθώς και στα ορφανοτροφεία Αρρένων και Θηλέων της Λαμίας. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων εξειδίκευσης σε όλους τους τομείς που άπτεται η επιστήμη της Λογοθεραπείας.

Ενδεικτικά : «Εκπαίδευση στη χορήγηση του Μέταφων τέστ. Αναπτυξιακά δεδομένα και πρόγραμμα ενίσχυσης φωνολογικής επίγνωσης»

«Διαταραχές επικοινωνίας και λόγου στον αυτισμό»

«ΜΑΚΑΤΟΝ – Εναλλακτικός τρόπος επικοινωνίας με εικόνες»

«TEACCH  βασικές αρχές δομημένης εκπαίδευσης στον αυτισμό»

«Παιδιατρική δυσφαγία:Λήψη αποφάσεων σε πολύπλοκους ασθενείς»

«Θεραπεία και αποκατάσταση τραυλισμού στην παιδική ηλικία»

«Εισαγωγή στην Αισθητηριακή Ολοκλήρωση»

« Διαταραχές φώνησης: Αξιολόγηση και θεραπεία»

« The Lindombe Program of Early Stuttering Intervention»

« Παιδικός Τραυλισμός: Αξιολόγηση και Θεραπευτική Αντιμετώπιση»

«Επίμονος Τραυλισμός: Με έμφαση σε εφήβους και ενήλικες»

«Social Stories and Comic strip conversation»

«Intesive interaction & ASD» Πρόγραμμα Εντατικής Αλληλεπίδρασης και Αυτισμός

« A Three Part treatment plan for oral placement therapy» για τη μυολειτουργική ενδυνάμωση των αρθρωτών

«The Accent method for Voice therapy» για τη θεραπεία φωνής

Lego based therapy,(θεραπευτική μέθοδος ανάπτυξης κοινωνικών δεξιοτήτων μέσα σε ομάδα για παιδιά με αυτισμό, Σύνδρομο Ασπεργκερ και διαταραχές στην κοινωνική επικοινωνία).

“Hanen More than words” Certified Slt ( μεθοδος δομημένης εκπαίδευσης των γονιών παιδιών με επικοινωνιακές δυσκολίες και διαχυτες αναπτυξιακές διαταραχές)

“SPEAK OUT!®” Θεραπεία φωνής και επικοινωνίας για άτομα με νόσο Πάρκινσον.

Έχει πολυετή εμπειρία στην αντιμετώπιση διαταραχών όπως ο αυτισμός και η αναπτυξιακή καθυστέρηση. Πραγματοποιεί τα λογοθεραπευτικά προγράμματα πρώιμης παρέμβασης στις ηλικίες 0 έως 3 ετών κατά προτεραιότητα.

Είναι η επιστημονικά υπεύθυνη των κέντρων και εποπτεύει την ομάδα των θεραπευτών που πραγματοποιείται κάθε εβδομάδα.


Κατερίνα Τσούρα MD, MSc ειδικός Ψυχίατρος Παιδιών και Εφήβων

Η Κατερίνα Τσούρα MD, MSc είναι ειδικός Ψυχίατρος Παιδιών και Εφήβων. Η ιατρός αποφοίτησε το 2006 από την Ιατρική Σχολή Α.Π.Θ. Ακολούθησε διετής φοίτηση της στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών της Ιατρικής Σχολής του Δ.Π.Θ με τίτλο «Κοινωνική Ψυχιατρική και Παιδοψυχιατρική». Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της στο Γ.Ν.Θ. «Ιπποκράτειο». Παράλληλα εκπαιδεύτηκε στην ειδική κλίμακα για νεογνά Neonatal Behavioral Assessment Scale από το Brazelton Centre UK, λαμβάνοντας Πιστοποιητικούς Τίτλους από το Brazelton Center του νοσοκομείου Boston Children’s Hospital και από το CDC των ΗΠΑ. 

Από το 2010 η ιατρός είναι επιστημονικός συνεργάτης του Κοινοτικού Κέντρου Ψυχικής Κεντρικού Τομέα του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, ενώ από το 2015 συμμετέχει ενεργά στο Ειδικό Ιατρείο μικρών παιδιών ηλικίας 0-4.

Στα ειδικότερα επιστημονικά ενδιαφέροντα της ιατρού συγκαταλέγονται η αλληλεπίδραση μητέρας-βρέφους, η πρώιμη παρέμβαση στις αναπτυξιακές δυσκολίες και η πρώιμη ανίχνευση και πρόληψη του αυτισμού.

Συμμετέχει ανελλιπώς  σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια καθώς και σε κλινικές μελέτες και εργασίες.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Ψυχικής Υγείας των Βρεφών, της Ελληνικής Παιδοψυχιατρικής Εταιρίας και των Leaders of the Field-Neonatal Behavior International.

Συνεργάζεται με το Κέντρο Λόγου και Ψυχολογικής Υποστήριξης παιδιών και ενηλίκων «Επικοινωνία» απο το 2020.


Επιστημονικά υπεύθυνη προγραμμάτων Εργοθεραπείας

Σύντομο βιογραφικό

Η Δρ Φοίβη Σπέη είναι διδάκτωρ Ψυχολογίας της Υγείας του Cardiff Metropolitan University της Βρετανίας και απόφοιτος του τμήματος Εργοθεραπείας του Α.ΤΕΙ Αθήνας. Από το 2015 έως και σήμερα είναι εξωτερική επιστημονική συνεργάτιδα και διδάσκουσα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών ‘Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων’. Έχει επιπλέον διδάξει στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο τμήμα Φυσικοθεραπειας. Ταυτόχρονα υπηρετεί την κλινική πράξη ως ιδρύτρια και επιστημονική υπεύθυνη του κέντρου Παιδιού-Εφήβου και Οικογένειας «Ρόδι» στην Αθήνα. Τέλος, είναι Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη του προπτυχιακού προγράμματος Εργοθεραπείας και Ψυχολογίας που προσφέρει το Aegean College. Δρ Φοίβη Σπέη BSc, MSc, PhD Ψυχολογία της Υγείας. Συνεργάζεται με το Κέντρο Λόγου και Ψυχολογικής Υποστήριξης παιδιών και ενηλίκων «Επικοινωνία» από το 2021.


Γιώργος Παπαπούλιος, Λογοθεραπευτής, Μέλος ΣΕΛΛΕ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Παπαπούλιος Γεώργιος και εργάζομαι ως Λογοθεραπευτής στο Κέντρο Λόγου και Ψυχολογικής Υποστήριξης παιδιών και ενηλίκων «Επικοινωνία». Αποφοίτησα από το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πατρών στις 14 Δεκεμβρίου του 2016 αφού ολοκλήρωσα την πρακτική μου στο Κέντρο Αποκατάστασης και Φυσικής Ιατρικής «Κένταυρος» και την πτυχιακή μου εργασία με θέμα «Η σχέση της Δυσπραξίας με τις Φωνολογικές και Αρθρωτικές Διαταράχες. Συγκριτική μελέτη των ικανοτήτων Φωνολογικής Ενημερότητας παιδιών προσχολικής ηλικίας με Διαταραχές Λεκτικής Παραγωγής».
Έχω παρακολουθήσει τα εξής σεμινάρια:
-Βασική Κατάρτιση PECS
-Η Προοπτική της Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης για Παρέμβαση στις ΔΑΦ
-Βασική Εκπαίδευση στην Εντατική Αλληλεπίδραση
-Παρέμβαση στις Αρθρωτικές και Φωνολογικές Διαταραχές
-Μαθησιακές Δυσκολίες (Δυσλεξία), ΔΕΠΥ και Προβλήματα Συμπεριφοράς
-Normal and Abnormal Brain Organization of Language
-40 Hour Coursework Requirement for ABA

Βασικό Σεμινάριο του Γλωσσικού Προγράμματος ΜΑΚΑΤΟΝ
-Learning Through Play with Build me Emotions & Story Tales (LEGO Education Academy)

SPEAK OUT! ® :A PRACTICAL APPROACH to TREATING PARKINSON’S

LEGO® Education WeDo 2.0

– Εισαγωγή στη Σχολική Ψυχολογία του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Επίσης εργάστηκα ως συνοδός παράλληλης στήριξης τη σχολική χρονιά 2018-2019 στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας.
Η κοινή πορεία με το Κέντρο Λόγου και Ψυχολογικής Υποστήριξης παιδιών και ενηλίκων «Επικοινωνία» ξεκίνησε τον Απριλίο του 2018 και έκτοτε διατηρούμε μία εξαιρετική συνεργασία.


Ιωάννα Λεονταρίδη, Β. Εργοθεραπεύτρια

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Λεονταρίδη Ιωάννα, σπούδασα στην Αθήνα στο ΙΕΚ Μεταμόρφωσης, αποφοίτησα το 2018 και η ειδικότητα μου είναι βοηθός Εργοθεραπείας.
Έκανα πρακτική άσκηση σε νηπιαγωγείο ειδικής αγωγής, στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής Δρομοκαιτεϊο, σε ειδικό δημοτικό σχολείο, στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα, στο Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης.
Πραγματοποίησα την εξάμηνη πρακτική μου άσκηση στο κέντρο «Επικοινωνια».
Μερικά από τα σεμινάρια που έχω παρακολουθήσει είναι:
«δυσλεξία»
«ζώντας και επικοινωνώντας με τον αυτισμό»
«άκρα χείρα»
«σύγχρονες μορφές ψυχοθεραπείας»
Εργάζομαι από το Μάρτιο του 2019 στο κέντρο Επικοινωνία,  και ασχολούμαι με αναπτυξιακές διαταραχές, συγκεκριμένα με Αυτισμό και ΔΕΠΥ αλλά και με ψυχοκινητική καθυστέρηση, Δυσπραξία, Δυσγραφία και Νοητική Υστέρηση.

 

 

 


Δέσποινα Καλλή, Ψυχολόγος

Σύντομο βιογραφικό

Η Δέσποινα Καλλή αποφοίτησε από το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης,  και είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος. Είναι ειδικευόμενη στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπευτική Προσέγγιση στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας στην Αθήνα και έχει εκπαιδευτεί σε εργαλείο ανίχνευσης προβλημάτων στις επιτελικές λειτουργίες, τη συγκέντρωση και την προσοχή στα παιδιά. Έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα όπως «Πρακτικές Εφαρμογές στη Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία», «Παιδικό Ιχνογράφημα», «Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία», «Εφαρμοσμένη Συμβουλευτική Γονέων».

Όσον αφορά την επαγγελματική της εμπειρία, στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης, εργάστηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών.

Παρέχει υπηρεσίες ατομικής και οικογενειακής ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής γονέων στο Κέντρο Λόγου και Ψυχολογικής Υποστήριξης παιδιών και ενηλίκων «Επικοινωνία» από το Σεπτέμβριου του 2019.

 


Μαρία Γιαννακοπούλου,

γραμματειακή υποστήριξη, υπεύθυνη προσωπικού κέντρων

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Μαρία Γιαννακοπούλου και εργάζομαι στην γραμματεία του Κέντρου Λόγου και Ψυχολογικής Υποστήριξης Παιδιών και Ενηλίκων «Επικοινωνία» από τον Οκτώβριο του 2019. Αποφοίτησα από το τμήμα Διοίκησης Μονάδων Υγείας & Πρόνοιας του ΤΕΙ Αθήνας το 2011 πραγματοποιώντας την πρακτική μου άσκηση στο Μαιευτικό, Γυναικολογικό και Χειρουργικό Κέντρο «Λητώ». Στην συνέχεια εργάστηκα ως γραμματεία διεύθυνσης στα ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια «Διαμαντόπουλος» και έπειτα στον Όμιλο Ιατρικών Εταιρειών «Βιοϊατρική» ως υπάλληλος γραφείου-εξυπηρέτησης πελατών. Παράλληλα, ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστημίο στο τμήμα «MSc Διοίκηση Μονάδων Υγείας».

_______________________________________________________________________

Ευθύμιος Αγγράς, Ειδικός Παιδαγωγός
 
Σύντομο βιογραφικό
Ονομάζομαι Ευθύμιος Αγγράς και εργάζομαι ως Ειδικός Παιδαγωγός στο Κέντρο Λόγου και Ψυχολογικής Υποστήριξης παιδιών και ενηλίκων «Επικοινωνία». Αποφοίτησα από το Τμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και έχω κάνει εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ενδεικτικά κάποια από τα σεμινάρια που έχω παρακολουθήσει είναι: Ειδική Αγωγή-Μαθησιακές Δυσκολίες/Δυσλεξία στο ΕΚΠΑ – Προβλήματα Συμπεριφοράς Παιδιών και Εφήβων – Κακοποίηση- Παραμέληση Ανηλίκων. Έχω κάνει την πρακτική μου στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στο Αιγάλεω.
Παρέχω υπηρεσίες μαθησιακής αποκατάστασης σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία στο Κέντρο Λόγου και Ψυχολογικής Υποστήριξης παιδιών και ενηλίκων – Επικοινωνία, απο το 2020.
________________________________________________________________________________
 

Την εξάμηνη πρακτική πραγματοποίησα στο ‘’Θέτις’’ Κέντρο Υποστήριξης Παιδιού, Εφήβου & Οικογένειας , Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Κ.Κ.Π.Π.Κ.Μ) στην Θεσσαλονίκη.

Έχω παρακολουθήσει το σεμινάριο ‘’Διαταραχή του Αυτιστικού Φάσματος, Οπτικές Στρατηγικές με Βάση τις Αρχές TEACCH, Επικοινωνία και Διαχείριση της Συμπεριφοράς’’ και το σεμινάριο με θέμα ‘’Βοηθήματα καθημερινής ζωής’’. Επίσης, έχω παρακολουθήσει την ημερίδα με θέμα ‘’Επανανοηματοδοτώντας την αναπηρία’’.

 Παρέχω υπηρεσίες ως βοηθός Εργοθεραπείας στο Κέντρο Λόγου και Ψυχολογικής Υποστήριξης παιδιών και ενηλίκων ‘’Επικοινωνία’’, από το 2020.

________________________________________________________________________________

 

 
Δήμητρα Κούτσικου, Ειδική Παιδαγωγός
 
Σύντομο βιογραφικό
Ονομάζομαι Κούτσικου Δήμητρα και εργάζομαι ως Ειδικός παιδαγωγός Στο Κέντρο Λόγου και Ψυχολογικής Υποστήριξης παιδιών και ενηλίκων << Επικοινωνία >>.

Αποφοίτησα από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Εκπαίδευσης Και Αγωγής Στην Προσχολική  Ηλικία και έχω κάνει εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα «Μαθησιακές δυσκολίες – δυσλεξία – δυσαριθμία , Διαταραχές Συμπεριφοράς και Υπερκινητικότητας , Ψυχικές διαταραχές , Αυτισμός , Συμβουλευτική Γονέων.

  Παράλληλα έχω εξειδικευτεί  από το  Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π στην Εκπαίδευση Συνόδων και Επιμελητών Παράλληλης Στήριξης Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες και επιπλέον κατέχω και το Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης από το  Φάρο Τυφλών και από το Κ.Ε.Α.Τ γνώσης γραφής Braille.

Ενδεικτικά κάποια σεμινάρια που έχω παρακολουθήσει είναι

Παρακολούθηση σεμιναρίου με θέμα «Αυτισμός»

Παρακολούθηση σεμιναρίου με θέμα «Παιδιά με Δ.Ε.Π.Υ»

Παρακολούθηση σεμιναρίου από την ομοσπονδία Κωφών «Το Μάτι Βλέπει»

Παρακολούθηση σεμιναρίου «Παιδικό Ιχνογράφημα»

Συμμετοχή στην Ημερίδα με θέμα: «Ψυχοκοινωνική στήριξη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων»

Συμμετοχή στην Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: «Παιδί, Επικοινωνία & Διαδίκτυο»

Έχω κάνει την πρακτική μου Πρακτική άσκηση στο 1ο 12θέσιο Μαράσλειο Πειραματικό σχολείο Αθηνών,  στο 2ο Ειδικό σχολείο της  ΕΛΕΠΑΠ και στο 8ο Δημοτικό σχολείο στο Μαρούσι στο τμήμα παράλληλης στήριξης.

    Παρέχω υπηρεσίες μαθησιακής αποκατάστασης σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και  δυσλεξία στο Κέντρο Λόγου και Ψυχολογικής Υποστήριξης παιδιών και ενηλίκων –Επικοινωνία , από το 2020.


Αθανασία Μαρία Ντινάκη, Ψυχολόγος

Σύντομο Βιογραφικό

Ονομάζομαι Αθανασία Μαρία Ντινάκη, σπούδασα Ψυχολογία στο αγγλόφωνο τμήμα του CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield στη Θεσσαλονίκη και παράλληλα σπουδάζω Κοινωνική Διοίκηση στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Είμαι κάτοχος της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος του ψυχολόγου από τον Ιούνιο του 2020 και έχω εργαστεί στην κλινική ψυχικής υγείας Ελευθερία στην Καβάλα. Έχω ασχοληθεί ενεργά με τον εθελοντισμό κυρίως σε ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus+ σε διάφορες χώρες της Ευρώπης με θέμα το προσφυγικό και την ενίσχυση των μειονοτήτων καθώς και στην ομάδα της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης AIESEC. Μερικά από τα σεμινάρια που έχω παρακολουθήσει είναι:

<<Συναισθηματική κακοποίηση παιδιών από εκπαιδευτικούς στο σχολείο και μηχανισμοί ανθεκτικότητας.>>

<<STEP OUT Learning Mobility Project, Τσεχία.>>

<<Διαχείριση Εργασιακού Άγχους>>

<<Επικοινωνιακές δεξιότητες και η χρήση της γλώσσας του σώματος>>

<<Διαχείριση του παιδικού πένθους>>

<<Ο νους με κρίση σε μέρες με κρίση>>

Από τον Ιούνιο του 2021 παρέχω υπηρεσίες ως Ψυχολόγος στο κέντρο Λόγου και Ψυχολογικής Υποστήριξης παιδιών και ενηλίκων <<Επικοινωνία>>. 

 

Ονομάζομαι Μαρία Ασβεστά, σπούδασα στο  Πανεπιστημίου Σόφιας «Saint Kliment Ohridski» σχολή Προσχολικής
και Βασικής (Πρωτοβάθμιας) Παιδαγωγικής, κατά τα πανεπιστημιακά έτη 1992-1997 με κύρια
ειδίκευση σπουδών την Λογοθεραπεία – Λογοπαθολογία και δεύτερη ειδικότητα την Ειδική
Παιδαγωγική, Ειδική Εκπαίδευση σε παιδιά με προβλήματα ακοής. Επίσης έχω Μεταπτυχιακό  Θεωρητικών Επιστημών Βρετανικών Πανεπιστημίων αλλά και Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση στο University of Nicosia. 

 

Από τον Μάρτιο του 2022 έως σήμερα εργάζομαι ως Λογοθεραπεύτρια παιδιών και
Ενηλίκων στο Κέντρο Λογοθεραπείας – Εργοθεραπείας και Ψυχολογικής υποστήριξης
παιδιών και ενηλίκων ΄Επικοινωνία΄ στην Λαμία και στην Αταλάντη.

 

Kαλέστε τώρα για μια δωρεάν συνάντηση με την υπεύθυνη


Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this